NAPUTAK O NAČINU, ROKOVIMA I UVJETIMA KANDIDIRANJA ZA PREDSJEDNIKA I POTPREDSJEDNIKE OPĆINSKE ORGANIZACIJE HDZ-a PODSTRANA

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

OPĆINSKO IZBORNO POVJERENSTVO

OPĆINE PODSTRANA

 

 

Na temelju članka 9. stavak 3. Pravilnika o unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici, Ur.br: 05-20/768 od 19. listopada 2020. godine, općinsko izborno povjerenstvo HDZ-a općine PODSTRANA , na sjednici održanoj 22. listopada 2020. godine, donijelo je:

 

N A P U T A K

O NAČINU, ROKOVIMA I UVJETIMA KANDIDIRANJA ZA

PREDSJEDNIKA I POTPREDSJEDNIKE OPĆINSKE ORGANIZACIJE

HDZ-a PODSTRANA

  1. Članovi HDZ-a općinske organizacije HDZ-a općine PODSTRANA s biračkim pravom, mogu se, sukladno odredbama Pravilnika o unutarstranačkim iz izborima u HDZ-u PODSTRANA kandidirati na neposrednim izborima koji će se održati 22. studenog 2020. godine za:

  1. predsjednika općinske organizacije HDZ-a PODSTRANA

  2. potpredsjednike općinske organizacije HDZ-a PODSTRANA

  1. Kandidature za izbor predsjednika i potpredsjednika s najmanje 3% odnosno 12 potpisa podrške članova HDZ-a PODSTRANA s biračkim pravom kandidati moraju podnijeti na propisanim obrascima Općinskom izbornom povjerenstvu HDZ-a općine PODSTRANA, najkasnije do 06. studenog 2020. godine do 24,00 sati.

 

  1. Obrasci kandidature se mogu od 22. listopada 2020. godine osobno preuzeti i popuniti u općinskom izbornom povjerenstvu HDZ-a općine PODSTRANA , nakon čega će izborno povjerenstvo kreirati obrazac za prikupljanje potpisa potpore kandidaturi, koji će se kandidatima dostaviti na e-mail adresu naznačenu na obrascu kandidature ili neposredno uručiti.

  2. Obrasci kandidature se mogu preuzeti uz prethodnu najavu izbornom povjerenstvu u vremenu od 08:00-14:00 sati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na tel: +3859515727741 .

 

  1. Općinsko izborno povjerenstvo HDZ-a će najkasnije u roku od 48 sati od isteka roka za podnošenje kandidatura provjeriti pravovaljanost kandidatura i utvrditi konačne liste kandidata za predsjednika i potpredsjednike općinske organizacije HDZ-a PODSTRANA navodeći kandidate na listi prema abecednom redu prezimena, te ih javno objaviti a obavezno na mrežnoj stranici HDZ-a teritorijalne organizacije HDZ-a ( gradske, županijske), najkasnije do 08. studenog 2020. do 24,00 sati.

 

 

Ur.broj: 10/15-20/OIP

PODSTRANA, 22. listopada 2020.

 

Predsjednica

OIP-a HDZ PODSTRANA

Jelena Polić

_______________________

Koristimo kolačiće
http://hdz-podstrana.com/ koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke cookie/kolačići mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.